Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

~~◕‿◕lalala.kejala..lalala◕‿◕~~

Assalamualaikum and hello peeps,friends,readers,anonymous and etc that willing to reading my blog here..Thanks you so much you alls..:)hihi..Its been 3 month i was at Sekolah Kebangsaan Padang Setar as a computer technician trainne..Its a lot happiness here...:) Syukur sangat..Alhamdulillah,Allah tu sentiasa mempermudahkan urusan hamba-Nya ini..Teringat first masuk sini,bukan main sad lagi aku dengan environment baru dan berada dikalangan orang dewasa,work wif them too,telah mengajar aku banyak perkara dan banyak mematangkan aku..It was a great experience here dan aku belajar banyak sangat benda dan apa yang aku belajar dulu telah aku praktikkan disini,Aku semakin minat dengan bidang komputer yang aku ceburi ini,also aku semakin giat mempelajari bidang design...Itu adalah bidang yang paling aku minat dan InsyaAllah,satu hari nanti aku nak jugak bukak kedai design dan komputer..lalalala...Bestnya..i wish one day i could do that..hehe...Memang bestla berada di skps ni,macam-macam aku boleh rase,rase jadi cikgu,rase jadi eio,rase jd technician..hehe..Pape pon,kak dayah,kak nah,kak pah,Pok Edy (tadela tua sgt pon,tp geli nak pgil die abg edy,haha) dan Pok Rahim memang la happening diaorang ni,hari-hari leh pecah perot dengan gelagat diaorang ni,macam-macam..Rase sayang pulak nak tinggal skps ni,hope ada rezeki aku keja tetap kat sini..Cikgu-cikgu dia pon memang terbaik,tak lokek bercakap..hoho..I Love U SKPS..Haa,one more thing aku nk story,haha,actually menda ni dah lama dan selalu org cakap kat aku,tau org cakap pe,diaorang cakap muka aku ni iras-iras najwa latif,wakakak,,Aku ape lagi,tergelak dan tersenyum aje la bila orang cakap macam tuh,hoho..Mane adalah iras,korang ni memandai je ea..Cu tanye najwa,muka kita sama ke wak?haha..K la guys,da nantok ni nak tito,sok keja..k.nunite olls..Nt de story,gua update lg ea,but sometimes mlas gla nk update coz i'm tired..hihi..ok2..daa..:)
Wif Teachers and skps staff..:)

wif eio a.k.a kak dayah..:)



Wif PKHEM a.k.a Kak pah..also like my nanny..hihi


Nurul Asmidar ok!!!!! 




Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok