Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

◕‿◕TUTORIAL LIST FROM THE BEST BLOGGER◕‿◕

Assalamualaikum u'olls..:) Whatca doing rite now??hehe..Ok entry kali ni as juz nak tunjukkan senarai tutorial dari blogger yang terbaik,yang mana sesuai untuk newbie nak refer,so tade lah susah sangat nak cari kan..

Tutorial yang as senaraikan ini semuanya menjadi dan sangat bagus.So bolehla korang terjah blog diaorang ok!As pun refer pada blog-blog disini la untuk design blog sendiri..hehe..Really helpful..



JOM BINA BELOG
MARI BINA BLOG'S TUTORIAL
MISZ ATHIRAH'S TUTORIAL
INTAN NURUL FATEHA'TUTORIAL
SEMANIS EPAL9O'S TUTORIAL
WAN HAZEL'S TUTORIAL
AMALINA HO'S TUTORIAL
BLOG CIK NURFARAH'S TUTORIAL
CIKTOM'S TUTORIAL
DAYA THE SIXTH'S TUTORIAL
FIZ GRAPHICS'S TUTORIAL
SI BUDAK KURUS'S TUTORIAL
EDRIANAHAZELINA'S TUTORIAL
FAQIHAH HUSNI'S TUTORIAL
AMYLIA'S TUTORIAL
SESUCI KEJORA TUTORIAL
AZHAFIZAH'S (SI HATI MERAH JAMBU) TUTORIAL
D'YA MARSMELLOW TUTORIAL
BLURRR4EVABLURR TUTORIAL
AIENS STORY'TUTORIAL
NANA JOHARI'S TUTORIAL
NURUL CHUMEL'S TUTORIAL
MISS DURIAN'S RUNTUH TUTORIAL
KEMETOT CHOMELS'TUTORIAL
LYSSA FAIZUREEN TUTORIAL



Wokey guys,ini ajelah tutorial list yang as tau,mungkin ade lg berlambak kan yang blogger lain,(^__*)..Kalau nak banyak lagi,korang boleh je search sendiri,berlambak2 lagi tutorial..Ok Selamat Mencuba yea & Semoga Berjaya.Happy Berblogging..Kbai!!

p/s : I pon dalam proses lagi utk mencantikkan blog sendiri..hihi..(*____^)

Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..btol 2..memerlukan masa yg pjg utk wat..hihi..:) lau free2 leh la godek2 ckit bg cantik blog..hoho..gud luck aty..:)

      Delete
  2. nak jd blogger ni kena ckup mase tuk bt y terbaek..aku bz dgn keje xdan nk cantik kn my blog..huhu..sedih nyer..best kn dpt cantikkn blog kite..

    ReplyDelete