Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Examination week T__T

Dear followers,dear friends,dear peeps and all,tomorrow until 11/12/2013 im gonna have an examination.Pray for me and friends ..








GFF












 






Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok

✎Moment Cam✎

Hello!Hello!Hello!Hai semua,apa khabar?hope u oll semua sihat-sihat je..Lama aku tak hapdate entry kan.Hikhik..Malas sangat2 weii...haha..Ni pon tak tau pe sangat nak hapdate,tp aku hapdate jgk la drp biar blog yang buruk ni bertambah berhabuk..kahkahkah..

Okla sekarang dah bulan 11 kan,tak lama lg aku pon dah nak exam,last exam kot sbb sem dpn aku dah start dengan PROJEK TAHUN AKHIR ,so dah tade exzam..hihi...wish me luck ok.Btw,aku buat projek pasal Website tudung online,website ni lec aku yang punya,sebab dia hanya da page fb untuk menjalankan promosi dan sebagainya.Nt dah siap,aku akan bg link website ni,so senang la bagi u olls nak shopping tudung-tudung ok.Confem tak menyesal punya..kiki

Ok la,nape tajuk entry aku kali ni 'Moment Cam' ..hihi..ni merupakan apps terbaru di play store,aku suka sgt apps ni ,dah lame aku cari nak buat kartun,doodle sendrik,vector,.nak buat sendri tak pandai..haha..Tp apps ni org china yang buat,terrer jgk ar dia kan,aku teringin nak buat apps cm ni,tp lau aku buat,ofcoz la aku buat yang bercirikan islamik,pkai tudung,tak seksi.Apps yang dia ni buat paham2 je la..hihi..Pape pon terbaik..U olls boleh la download kat playstore  









































..
Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok

✿ My B e s t i e Birthday ≧◉◡◉≦ ♚

Hello.Hai everybody.Selamat Pagi..hihi..Pagi lg ke dah pukul 12.11 PM kot..haha..
Hari ini aku sangat-sangat la free,so nak update blog sepuas-puasnya sambil pasang lagu kuat-kuat guna speaker baru.,almaklumla tade orang kat hostel,rmai balik.hihi..So lets party people..Huwaaa..hihi.gurau jek..

So semalam punya cerita la,kitaorang,aku,ain,amy,atiey dan tuan suhalmi (bf atiey) hangout,pergi bandar melaka,pergi Melaka Parade & Dataran Pahlawan.Tujuan utama adalah.................Nak celebrate birthday atiey la..hihi..Dan kami sampai sana adalah dalam pukul 11 lebih kot..Kitaorang plan nak celebrate kat Pizza Hut.So aku & amy nak beli kek birthday dulu,kami pun suh lah bf atiey tu pergi order makanan dulu.

Ni adalah first time kot selama 9 bulan dah kat melaka ni,baru jejak MP ni.So cari punya cari la kedai kek dalam MP tu,punyalah payah,turun naik ,sampai kat food court pun,tak jumpe-jumpe jugak,last-last jumpe Baskin-Robbins,Yipee..Tapi tu bukanlah pilihan kami memandangkan kami pun hanya bertaraf student kot,kek nya punya hrga RM88 dan keatas..Huwaaaa...Tergelak aku & amy.Nak tak nak terpaksa tanya dengan cashier kat situ,kot ada kedai bakery kan.So dia bagitau ada Bakery Cottage tapi kat Dataran Pahlawan Mall which is beside MP je pon.

So kami pun gerak pergi ke DP,besar jugakla mall dia ni,cari punya cari punya lah susah ,orang tu cakap dekat OCBC bank,cari-cari jumpa jugakla kek nya.Tadaa,kami pilih Choclate Cheese Cake..Yeyyy..Heppy..Mission Complete!!Dalam masa yang sama si atiey dah sms (tak sabar lettew) hihi.Kami pun terus gerak pergi MP..

Dah sampai tu,tengok-tengok sume dah menunggu,dah lapar sangat la tu..Tanpa buang masa aku pun "surprise kek tu untuk birthday girl ni haa" tersengih-sengih la mekti..hihi..Rasa heppy dapat jugak cari kek untuk mekti ni..hihi..Ape lagi acara makan-makan & bergambar la pulak..(• ◡•)
















Tᴀᴅᴀᴀ~~ᴋᴇᴍᴀɪɴ sᴜsᴀʜ ɴᴀᴋ ᴄᴀʀɪ ᴋᴇᴋ ᴄᴇɴɢɪɴɪ ᴛᴀᴜ..Tᴀᴋᴘᴇ ᴜᴛᴋ ᴍᴇᴋᴛɪ ᴘʏᴀ ᴘᴀsᴀʟ.ʜɪʜɪ.Hope mekti heppy dgn celebration yg tak seberapa ini.Hᴇᴘʏ Bᴇsᴅᴀʏ,Mᴀʏ Gᴏᴅ Aʟʟᴀʜ ʙʟᴇss ᴜ ғʀᴇɴᴢ.Hᴏᴘᴇ ʜᴇᴘʏ ʙsᴀᴍᴀ ᴋᴀᴍɪ,ᴛᴍᴀɴ ᴛʀᴄɪɴᴛᴀ ɴ ғᴍʟʏ.Hᴏᴘᴇ sᴜᴄᴄᴇss ᴅᴜɴɪᴀ ᴀᴋʜɪʀᴀᴛ ᴋ.Sᴇᴍᴏɢᴀ ᴋᴛᴀ ᴋᴡɴ sᴍᴘᴀɪ ʙɪʟᴀ2.(>‿◠)✌
ᴍᴜᴀʜʜʜʜʜʜʜʜʜʜ (♥♥,)


































Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok

♚ Last But NOt Least (>‿◠)✌

Hello!!Hello!Salam Satu Malaysia!Salam Lebaran!Salam 20 sen..hihi..Lama rasanya tak update post.Hari ini dah masuk 30 syawal ,sekejap je waktu berlalu kan dan aku sengaja pilih hari ini jugak untuk update post.

29 Ogos yang lalu,tempat aku study ni buat sambutan "MERDEKA RAYA" dan aku dan kawan-kawan seperjuangan secara tak langsung terlibat jua dalam menjayakan program ini.Kami sem 5 bertanggungjawab untuk membuat gerai berhias untuk program nt.

Adtec melaka ada 5 kursus,so 5 gerai la harus ada..(apesal ayat aku mcm hampeh je ni) hihi..Gerai kami gerai DTK menyediakan sate dan gerai lain masakan lain la..Hiasan gerai ini penting kerana ia termasuk dalam pertandingan jugak..hihi..

Persiapan yang dilakukan agak rashing,sebab kami dapat dewan last2 minute,sb dewan digunakan sebelumnya..Malam tu sampai pukul 1 pagi kot buat kerja menghias gerai,ramai sangat yang terlibat,dan suasana sangat happening dengan rehersal student2 yang nak perform..hihi

Ini merupakan pengalaman pertama aku jugak la,sebab aku,ain,amy dan ain kena jaga gerai ni..So kami tak dapat nk jadi audience sangatla untuk tengok kawan-kawan yang lain beraksi di pentas..hihi..Part yang paling lucu,masa student datang ramai2 nak ambik sate,ramai gila duk serbu sampai nak roboh gerai,yelah gerai pun dibuat dari buloh je kan,tp nasib baik ada kawan sekelas tolong betolkan..hihi.Tapi memang laris betol la sate,sampai kitaorang pun tak dapat makan sangat..Tapi pape pun tetap syukur sebab semua berjalan lancar dan yang paling kelakar gerai kami yang nak roboh tu pun,dapat naib johan tau,bangga seh..hihi

Ok la tak guna cakap banyak,aku nak share gambar-gambar yang diambil sempena pembikinan majlis ini dan semasa majlisnya..Sangatla terbaik ADTEC MELAKA ni dan MPP pun menjalankan kerja diaorang dengan baik..OK jom tengok gambar "MERDEKA RAYA" ~~ Sebelum tu Selamat Hari Raya,semoga kita semua bergembira dihari kemenangan umat islam ini,moga2 tahun depan kita berjumpa lagi..Ok lets cekidaut~~Enjoy my picture..≧◉◡◉≦

Meriahnya..hihi


Wif model ADTEC..hihi

co cuwit (っ◔◡◔)っ ♥

The Band


peewitt awek cun.my bestie.

me in pink..hihi



proses membuat pintu gerbang utk gerai






tadaa ni la gerai kami..hihi

wow kak mas kelas gtu..hihi

Sebahagian dr kelas 5A & 5B..



























Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok