Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

~~Dunia Baruku~~

Hai Salam Sejahtera & Salam Satu Malaysia to all peeps..Hey ! Dah lama kan aku tak update blog ..Almost two months right??hihi..Well entah ada ke tidak orang yang sudi baca blog buruk aku ni...hahaha..nevermind~~

 Entry kali ini aku juz nak share pengalaman & dunia baru aku sekarang yang berada ditempat orang iaitu di Melaka,Kampung Alor Gajah..Hah !Tahu kenapa aku boleh tercampak kat sini...hihi..Sebab aku sekarang dah further study kat sini in Diploma Teknologi Komputer Sistem at ADTEC MELAKA.So dengan rasminya aku dah jd student kat cni since 18 January yang lepas..

 Actually,I was so stupid sebab dah lepasakn peluang ini sebab tak pergi interview,kononnya la dah tak nak belajar.Gatal nak kahwin..! hahah..Juz kidding..Sebab nak kerja terus,tapi bila difikirkan balik,i must to further study for better future,Dan Alhamdulillah walaupun aku dah lepaskan peluang keemasan itu,tapi aku dapat jugak setelah berhempas pulas mencuba untuk masuk ke sana..Thanks God ! 

Dan yang tersangat-sangat best gila sebab jumpa balik member lama dan satu kelas kembali..Mmg syok sangat..Dan haruslah diingatkan bahawa tujuan utama aku datang sini adalah untuk menunaikan kewajipan dan tidak mengecewakan parents aku ok !Bukannya nak datang mencari teman dan berseronok. Aku akan berada disini selama 1 Tahun 9 Bulan..

 Well Guys,Doakan kejayaan aku yea disini & semoga cita-citaku tercapai untuk menjadi seorang Designer Web & Grafik..^__^ ~~

Akhir kata sampai disini saja entry kali ini.Next time i will update ok ! Before that enjoy my photo below..hihi...Kbai !


~Wif dahlia~

~Polkadot pink hihi~

~wif stella~

~sebahagian dr classmates ^__^~

~Chill Toghether~

~Wif LOve~

~We Still Together~

~Peace Yoo~





 
Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok