Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Life Update(✿◠‿◠)

Hi korang, how are you? Im doing fine..Dah lama kan,aku tak update entry terbaru kan.Well,malas plus bz dengan tugasan,kuiz dan ujian..hihi..konon,best student la ni erk???kui.kui.. 

 Well,kita baru sahaja melepasi demam PRU13 pada 5mei2013 yang lalu..Tahniah dan terima kasih pada yang telah menjalankan tanggungjawab anda sebagai rakyat Malaysia..Dan inilah kali pertama aku dapat mengundi..hihi..Diharapkan kalian memilih pemimpin yang berwibawa ok..Banyak kontrovesi yang tercetus kan,hurmmm,jika benar,aku turut sedih dan terkilan jika disebalik semua tu,adalah tipu helah semata-mata..Jika tidak,tahniah diucapkan pada Barisan Nasional..Semoga kalian menjalankan amanah dan mandat yang telah diberikan dengan sebaiknya. 

 Nampaknya,ada sebulan je lagi,sebelum aku cuti sem selama sebulan..Yahoooooooo…Tapi sebelum tu,kena hadapi exzam dulu la wei!!Pok pale kang,nak cuti jugak yang ko ingat asmidar..haha..Alhamdulillah,setakat ni study semua okay..Hope,aku lebih bersedia untuk menghadapi exzam lebih kurang 3minggu dari sekarang.Seterusnya,sem depan pastinya lebih banyak cabaran untuk persediaan kepada PROJEK TAHUN AKHIR.Sedikit sebanyak aku turut merasa teruja dengan PTA ini,sebab aku teringin sangat untuk mencipta sesuatu dari kebolehan dan minat yang aku ada terutama dari bidang grafik,design dan website.Insyaallah. selagi aku usaha, berkat doa ibu bapa dan percaya dengan rezeki Allah, I have nothing to worry :) 

Pape pon,aku teramat bersyukur dengan segala yang aku ada sekarang. Akhirnya aku telah menemui apa yang aku inginkan sekarang ini.Tengs to mama & abah yang banyak bagi nasihat,bebelan pada anakmu ini.Also to my future hubs,yang sentiasa bersama dalam menuju impian bersama,sanggup teman saya balik,walau jauh pun ea.:) Tengs,lebiu.. (‿♥)

 Apapon, goodluck semua. Semoga kita sama-sama berjaya menjadi manusia yang berguna. Manfaatkan masa yang ada! Sesungguhnya kerana masa, manusia kerugian. [Surah Al-'Asr 103:1-3]




                                                                                                      
Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok