Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Hijabs by Hanami

Salam ramadhan,salam satu malaysia :) Diam tak diam,dah 12 hari umat islam di malaysia menunaikan ibadah puasa.Amacam korang puasa penuh tak?hopely bagi yang tade keuzuran,jangan ponteng puasa ok..hihi..Puasa penuh tau,nt tak dapat duit raya..kikiki..

Well aku macam biasa dan  sudah terbiasa puasa di perantauan,kali ini di melaka,negeri bersejarah ini.Dan isnin yang lepas baru sahaja mendaftarkan kursus untuk semester 5,seterusnya mengambil result untuk exzam lepas.Alhamdulillah result okay je,berkat bulan puasa.hihi..

Okay kawan-kawan,tak lama lagi kita nak raya kan.Haa kat sini aku nak promote sikit tudung dan shawl yang comel2,cute2 dan glamour gitu dan yang paling best,semua tudung dan shawl ini berkualiti pada harga mampu milik,menepati ciri-ciri muslimah moden & fesyen terkinil Baguskan??Aku pun suka..hihi..

Actually hari tu,nak dijadikan cerita,masa tengah buat 5s kat kelas,sorang Lec aku ni cari aku,dan dia tanya aku pasal photoshop,dia kate aku biasa guna kan,aku pun pelik,mana En.Fikri ni tau,haa nama die En.Fikri,lec Math & Sains kejuruteraan aku untuk semester lepas,aku pun macam blur2 je masa tu,aku pun angguk je la..Rupanya dia nak bagi aku job,suh aku buat banting untuk Hijabs by Hanami ni.Haa lau korang nak tau,ni adalah business milik bersama dia & wife nya..Wife dia cantik sangat...Aku pun okay je la,dah lec mintak tolong kan..hihi..

Dan disamping itu,aku nak la share & promote sedikit sebanyak Hijabs by Hanami ni bg uolls yang sedang buat persiapan raya,tak tau nak cari shawl & tudung yang glamour2,yang meletop kebaboomm tp masih mengekalkan ciri-ciri muslimah ??haa kat sini la korang boleh dapatkanya.Harga pun okay,berpatutan & mampu dimiliki oleh masyarakat islam di malaysia mahupun di seluruh dunia..kiki..ayat tak leh blah tol haku ni..

Lagi satu,business ni secara online tau dan penghantaran item yang korang nak adalah secara postage :) selain shawl & tudung,ada jgk broach,inner.Ok selamat bershopping di Hijabs by Hanami .Confirm berbaloi &  puas hati.. :)



Ni adalah contoh banting yg aku buat :)
& ni la Wife lec aku.
Comel kan :)






































 
Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok

I loVe Photoshop more Than ever :)

Hello peeps..Salam satu Malaysia.salam sejahtera..hehe.Well after my last examination,I never update my blog anymore.Guess why???Sebabnya aku betol2 menikmati cuti mid sem ini..wakaka..hampir nak habis dah cuti ni,13/7 aku dah balik semula ke ADTEC MELAKA.

Hope everythings gonna be okay and hope my result will be gud..hihi.. Eh ni macam dh lari topic pasal tajuk entry aku ni..

Oppssss….Well ,why I wrote about photoshop because I really love photoshop…im starting using this photoshop since 2009,when I was at polytechinic Ungku omar while im taking an Programming course..

im juz learnig a basically photoshop,not too much.But from there Im start to learn it by myself from youtube,internet tutorial and much more.So here we are,I juz want to share my edited photo using photoshop..hihi..Enjoyyyyyyyy..~~~~








A photo wif 10000 word :)

Ala-ala cover novel gitu..hee
Opsss!!Dats not me..Ahlus Syafikah :)

hihi..Dahlia :)

The Heroes

My Family

My Blog Header


<3



Another header :)

Me in Vampire

Bokeh ..Yeah I <3 Bokeh

Photo wif a lot brushes

<3

Bokeh again :)
























 
Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok