Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Examination week T__T

Dear followers,dear friends,dear peeps and all,tomorrow until 11/12/2013 im gonna have an examination.Pray for me and friends ..








GFF












 






Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok

✎Moment Cam✎

Hello!Hello!Hello!Hai semua,apa khabar?hope u oll semua sihat-sihat je..Lama aku tak hapdate entry kan.Hikhik..Malas sangat2 weii...haha..Ni pon tak tau pe sangat nak hapdate,tp aku hapdate jgk la drp biar blog yang buruk ni bertambah berhabuk..kahkahkah..

Okla sekarang dah bulan 11 kan,tak lama lg aku pon dah nak exam,last exam kot sbb sem dpn aku dah start dengan PROJEK TAHUN AKHIR ,so dah tade exzam..hihi...wish me luck ok.Btw,aku buat projek pasal Website tudung online,website ni lec aku yang punya,sebab dia hanya da page fb untuk menjalankan promosi dan sebagainya.Nt dah siap,aku akan bg link website ni,so senang la bagi u olls nak shopping tudung-tudung ok.Confem tak menyesal punya..kiki

Ok la,nape tajuk entry aku kali ni 'Moment Cam' ..hihi..ni merupakan apps terbaru di play store,aku suka sgt apps ni ,dah lame aku cari nak buat kartun,doodle sendrik,vector,.nak buat sendri tak pandai..haha..Tp apps ni org china yang buat,terrer jgk ar dia kan,aku teringin nak buat apps cm ni,tp lau aku buat,ofcoz la aku buat yang bercirikan islamik,pkai tudung,tak seksi.Apps yang dia ni buat paham2 je la..hihi..Pape pon terbaik..U olls boleh la download kat playstore  









































..
Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok