Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

P.T.A Mo_0d

Hello readers,hello friends,hello  my followers and hello my stalker.haha..Bajet-bajet retis ke ko asmidar yang  macam ramai je yang baca blog ni,Hi Hi Hi ..Kan?Mesti korang rindu kan?Mesti ternanti-nantikan entry terbaru aku kan??kan??kan??hahaha.Bawak sedor diri la asmidor oi,ko ingat ko Irine Nadia,Fatin Liyana,the top blogger??HI Hi Hi..Apesal nama diorang je yang aku mention,sebab diorang je antara top blogger yang paling aku suka.hihi..Btw i'm just joking ,bila kepala hotak dah berserabut,take time sikit,update blog,actually dah lama gila kot tak hapdate kan,maklumlah aku bukannya penulis blog yang tegar pun..hi hi hi..
.
Well dah nak masuk bulan februari pun,tapi baru hari ni aku nak update entry pertama bagi tahun 2014 ni,wah bagusnya..hahah..Kan dah cakap aku bukan blogger tegar.Okay la,tahun baru,sem baru bersama PTA a.k.a Projek Tahun Akhir.So hidup sebagai seorang student yang tengah bertungkus-lumus untuk menyiapkan projek tahun akhirnya bukanla sesuatu yang mudah,this sem sangat-sangatla mencabar,seperti yang pernah aku cakap pada entri-entri yang lepas,aku dan kumpulan PTA membuat projek Website,not a simple website ok.And it is not a easy doing also to make it.Itu yang agak mencabar dan macam-macam la dugaan yang berlaku,tapi bersama azam dan tekad dan semangat yang tak pernah mengalah kerana ia adalah merupakan pemangkin kearah kerjaya ku suatu hari nanti,aku tetap takkan mengalah walau apa jua yang berlaku.Cehh wah ayat kemain lagi..Hahaha.
Itu yang aku ambik juga masa sementara tunggu azan isyak ini untuk update entry baru..Nanti kalau projek aku dan kawan-kawan berjaya aku akan tunjuk kat korang semua,hihi,,Well aku dah dapat hosting baru,ingat nak tukarkan blog ni pada website la,tapi macam takda masa je nak design semua bagai,tengokla nanti dah siap semua,In Sha Allah aku akan buat..
Okay la rakan-rakan sekelian,nampaknya sampai disini sahaja karangan Bahasa Melayu asmidar,sebab beliau tidak begitu pandai untuk mengarang lebih banyak lagi.Hahaha..Okay la doa-doakan aku dan kawan dapat menyiapkan PTA kami,Mama & Abah,doakan kejayaan anak mu ini,target tahun ni dah boleh kerja tau.hihi.Dan my future hubs,jangan pernah putus berdoa untuk saya dan matlamat kita tau :) .Okay uolss next time i will update more In Sha Allah and to my stalker,silakanlah membaca dan mengodek segala isi blog aku ini ye,Opss terlebih sudah.Kbai!























































 

Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok