Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Cara Install Wechat di Pc/Lappy anda.(>‿◠)✌



Well boleh dikatakan ramai juga orang yang tertanya-tanya macam mana nak install wechat dalam lappy/pc ea?So kali ini aku rajin pulak nak mengapdate tutorial,agak lama juga aku tak buat tutorial kan?hihi.Okay lets not talk-talk to0 much.Just watch and learn my tutorial below,tak paham boleh tanya.kehkeh~~Here we go~~
Selamat Mencuba 

1) Download Bluestack.
2) Then korang perlu install dalam pc/laptop korang.
3) Selesai install,buka Bluestack .
4) Cari dan download Wechat pada Bluestack td.
5) Buka Wechat dan login je macam biasa :).
6) Done!.




Selepas install bluestack



Selepas install assign account google korang :)





Cari wechat dan install macam biasa


Done!Boleh log in~~



*Sumber adalah dari Pakcik Google.hihi..
*Proses install wechat sama seperti kita install dalam app android kita..






























 
Tengs Read My Entry.Hit LIke and Comments ok

1 comment:

  1. woo...so nice...i like it..hehehe...asmidar thank..

    ReplyDelete